Over ons

Wie zijn wij?
Maak kennis met Daan Bestratingbedrijf. Een vakman uit Breda met ruim 18 jaar ervaring, veel vakkennis en een flinke dosis enthousiasme én creativiteit. Naast de naamgever zelf, bestaat Daan Bestratingbedrijf uit een team van professionele vakmensen. Wij beschikken tevens over een groot, modern machinepark waarmee vrijwel elke klus tot in de perfectie gerealiseerd kan worden.

Werkwijze
Het is belangrijk juiste keuze gemaakt word om tot een mooi eindresultaat te komen. Daan Bestratingbedrijf voorziet u daarom van deskundig advies en kan u op basis daarvan voorzien van een vrijblijvende passende offerte. Uw wensen staan altijd centraal en het doel is een kwalitatief resultaat waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Werkzaamheden
Daan Bestratingbedrijf heeft de expertise in huis om elke opdracht aan te pakken. Wij leggen moeiteloos een nieuwe tuin aan, bestraten uw oprit of terras, voeren grondwerk uit en rioolwerkzaamheden. Kijk op deze site bij tuin aanleggen, bestratingen, grondwerken en houtwerk voor meer informatie.

Meer weten?
Op onze website vindt u vele voorbeelden van opdrachten die naar alle tevredenheid en met enthousiaste inzet zijn opgeleverd. Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Foto’s

Klik op een foto om deze te vergroten.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Bel ons gerust op +31624625477 of vul onderstaand formulier in om direct een bericht
te versturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.